Despre mine…

Bună!

Și bine ai venit în lumea femeilor puternice, care știu să lupte pentru ceea ce-și doresc!

Dacă ai ajuns pe acest site înseamna că și pentru tine ca și pentru mine cariera este la fel de importantă și că ești în căutare de soluții pentru a a-ți dezvolta propria afacere de succes.

Eu sunt Luiza Crîngoiu, de profesie economist, soție dar și mama a două fetițe minunate.

Am ales să fac ceea ce fac , din dorința de a ajuta cât mai multe mămici determinate să gasească echilibrul perfect între carieră si viața de familie și astfel să își construiască propriul business de succes.

Știu că nu este ușor să fii și mama si soție si să mai ai și un job care îți ocupă mai tot timpul.

Îți înțeleg toate frustările, întrebările pe care ți le pui, toate temerile pe care le ai, știu prin ce treci pentru că și eu am trecut prin toate aceste stări.

Și eu am fost cândva o mămică care își dorea foarte mult o carieră dar sentimentul de vinovăție mă copleșa ori de cate ori ma gândeam sa fac ceva pentru mine.

Iar lupta care se purta în mine între dorința de a avea o cariera  și dorința de a mă ocupa de copii mei m-a făcut să mă simt nefericită, neîmplinită și chiar să mă învinovățesc pentru faptul ca îmi doream mai mult.

Începusem să fac față cu greu jobului destul de solicitant si timpului pe care trebuia să îl aloc treburilor casnice si temelor cu copiii.

Timpul părea că nu îmi mai ajunge si oricât de mult mi-aș fi dorit să le fac pe amandouă nu reușeam să le îmbin foarte bine.

Am ratat serbările de Craciun ale fetițelor mele si alte momente importante din viața lor, venind astfel momentul să mă decid dacă așa vreau sa petrec cei mai frumosi ani din viața mea și a copilor mei.

Mi-am dat seama atunci că nimic nu se va schimba dacă eu nu fac ceva în acest sens.

Am avut o perioadă în care mă tot gândeam: Ce sa fac?

Să îmi dau demisia să mă ocup de ele?…Nu îmi puteam permite…

Nici măcar un trai lipsit de griji nu le puteam oferi….

Am început să caut solutii de job flexibil, on line, iar atunci când am descoperit că pot avea propria mea afacere pe care sa o coordonez de acasa, chiar dacă nu știam ce presupune exact, am spus DA fără să stau pe gânduri.

Deși în mod normal mi-aș fi pus 100 de întrebări înainte să încep, de data asta fiind atât de motivată, am luat decizia de face tot ce este necesar pentru a învăța , dacă asta îmi oferea timp pentru familia mea dar și un venit mai bun decat cel de angajat.

Nu regret nici o clipă decizia pe care am luat-o, ba chiar cred ca a fost cea mai buna decizie.

Te sfătuiesc și pe tine sa nu renunți la dorințele tale.

Chiar dacă pare greu de găsit o soluție la situația cu care tu te confrunți, te asigur că daca îți doresti suficient de mult ceva și esti în cautare de soluții sa rezolvi situația respectiva, soluțiile nu vor întârzia să apară.

Am încredere în tine că și tu poți să depășești acele momente în care rabdarea îți e pusă la încercare, să iei cele cele mai bune decizii în ceea ce priveste viața de familie dar și viața ta profesională, pentru că dacă tu ești fericită și mulțumită de tine, asta se va vedea clar și în familie.

  Și copii vor fi mai fericiți dacă au o mama fericită, și soțul va fi mai fericit dacă   vine acasă și te va găsi binedispusă și nu epuizată… 

Tocmai de aceea am început Campania “Mămici fericite, copii fericiți” care sper că va ajuta cât mai multe mămici să își găsească echilibrul perfect între a fi mamă și a fi și femeie de succes.

Dacă vrei sa discutam mai mult si sa îți împărtășesc din lucrurile esențiale, care te ajută să ai succes într-o afacere – nu ezita să mă contactezi.

 Mă poți contacta direct la numarul de telefon 0756155020 sau trimite-mi un mesaj privat pe Facebook la Luiza Crîngoiu și promit să te contactez cât mai repede să punem toate detaliile la punct!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *