5 lucruri esențiale ca să îți asiguri succesul în afacere

 

Fiecare om poate avea succes dar pentru a ajunge la el nu trebuie sa  ezite și să aștepte ani de-a randul cea mai favorabilă oportunitate.

Succesul nu este ceva întamplător, este suma unor eforturi, repetate zi de zi.

Dacă îti doresti ca afacerea ta sa aibă succes îti recomand să nu neglijezi niciunul din cele 5 lucruri  de mai jos.

1.Atitudinea – Studiile ne-au demonstrat de fiecare dată spusele celor mai bogati oameni care afirmă ca într-o afacere de succes 80% reprezintă atitudinea pe care o ai  și doar 20 % abilitați.

Probabil  te intrebi care este legătura între succes si atitudine. Este simplu : Fără o atitudine pozitivă nu vei avea succes, pentu că oamenii nu îi plac pe cei care sunt mai tot timpul prost dispuși .

Succesul tau începe și se termină cu atitudinea pe care o ai.

Gandește, acționeză și vorbeste cu entuziasm și toate ușile  se vor deschide!

2.Credința puternică că vei reuși – Oricine își dorește să aibă succes.  Însă simpla dorintă nu atrage neaparat primirea acestuia. Au acces la succes numai cei care își doresc cu ardoare, cultivandu-și o stare de spirit  obsesivă, ce nu admite eșecul.

“Dorința susținuta de credință, nu cunoaște cuvantul IMPOSIBIL.”

Atat succesul cat și mediocritatea sunt rezultatul convingerilor noastre pentru că mintea nu are alte limitari decat cele pe care ni le impunem singuri.

Un rol foarte important in atingerea succesului îl are și imaginația. Imgineaza-ți drumul spre success! Vizualizează-te avand deja ceea ce îti dorești și motivația va fi și mai mare. Crede cu toată convingerea ca vei reuși!

  1. Pregătirea – Pregătirea constantă este foarte importantă pentru atingerea succesului. Investeste in tine si devino cea mai buna versiune a ta! Pune-te intentionat într-un mediu de creștere si stai pe langa persoanele pe care le admiri pentru succesul lor. La început poți simți discomfort, dar pe masură ce vei crește te vei regăsi în acel mediu.
  2. Orientarea către oameni“Oamenilor nu le va păsa cat de multe știi pană nu vor ști cat de mult îti pasă.”

Pentru a avea succes  în lumea afacerilor, trebuie să îți pese sincer de oameni și de problemele lor. Ca oamenii să te urmeze este necesar ca ei sa aiba încredere în tine, sa te vadă ca pe un leader.

“Dacă întai îi ajuți pe oameni să obțina ceea ce își doresc, ei te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești!” Zig Ziglar

  1. Planul – unde vrei să ajungi– Odată avută dorința și convingerea ca vei reuși trebuie să stabilești exact unde unde vrei sa ajungi și care sunt acțiunile pe care trebuie sa le faci pentru a atinge acel obiectiv.

Acțiunile pot fi transformate în succes prin puterea deciziei ferme și a unor planuri clar stabilite.

Dacă combini cele cinci principii , devii de neoprit!

 

Eu am aplicat  cele 5 principii in afacerea mea de Network Marketing și pot să spun că rezultatele sunt spectaculoase.

Dacă vrei sa afli cum te pot ajuta și pe tine să ai o afacere de succes in Network Marketing mă poți contacta direct la numarul de telefon 0756.155.020 sau lasă-mi un mesaj privat cu nr tau de telefon și te voi contacta eu.

 

“Călătoria de o mie de mile începe cu primul pas.”

 

Luiza Crîngoiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *